Aktiviteter Året Rundt

I samarbejde med idrætsforbund og lokale idrætsforeninger ønsker vi at skabe endnu flere sjove, legende og forskellige idrætstilbud til eleverne samt at inspirere til nye måder at undervise i disse aktiviteter i skoleregi på. 

Målet er at motivere flere elever til bevægelse samt at inspirere til, at aktiviteterne i forbindelse med den ”Åbne skole” sker på en pædagogisk og didaktisk god måde.

Her på siden finder du en oversigt over alle de aktiviteter vi tilbyder i løbet af året!
Tilmeld

Rugby (Åben)

Tilmeld

Judo og Ju-Jitsu (Afholdt)

Tilmeld

Tennis

Tilmeld

Golf (Åben)

Tilmeld

Cricket (Åben)

Forbund vi samarbejder med

Dansk Orienteringsforbund

Sammen med Aktiv Rundt i Danmark har vi udviklet inspirationsmateriale til lærerne og lettilgængelige arrangementer som Naturløb til eleverne i henhold til Dansk Orienterings Forbunds vision om at gøre orientering til en anerkendt, synlig og tilgængelig sport, som det er sjovt, sejt og sundt at være en del af.

Dansk floorball Union

Tekst kommer

Dansk Judo & Ju-Jitsu Union

Tekst kommer

Dansk Bordtennis Union

Tekst kommer

Badminton Danmark

Tekst kommer

Danmarks Brydeforbund

Tekst kommer

Dansk Cricket

Sammen med Aktiv Året Rundt, udbyder vi inspirationsmateriale til lærerne og gør cricket tilgængelig i klubberne. Her står rigtige cricketspillere klar til at hjælpe lærerne med at organisere cricket. Cricket bygger videre på rundboldens begrænsninger. Få holdsporten med hjem, så børnene bagefter vil lære at slå præcist med battet, gribe på forskellig vis, teamwork og fairplay.

Danmarks Sportsdanserforbund

Tekst kommer

Dansk Frisbee Sport Union

Tekst kommer

Dansk Golf Union

Tekst kommer

Dansk Rugby Union

Tekst kommer

Dansk Tennis Forbund

Tekst kommer