Konkurrencer i
Sundhedsugerne

Under sundhedsugerne er der 3 forskellige konkurrencer. Alle konkurrencer. Læs mere om de forskellige konkurrencer herunder.

For alle konkurrencer gælder nedenstående:

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. Vinderne får direkte besked og offentliggøres også med navn her på websitet. Præmien skal indløses indenfor 1 år.

Konkurrencerne udbydes af UC Syd. Medabejdere hos UC Syd, samt deres husstande kan ikke deltage i konkurrencerne.

Aktivitetskonkurrencen
for klasserne


Alle klasser fra 0.-10. klasse konkurrerer mod hinanden om at være mest aktiv. Klassens point veksles til lodder og vinderene findes ved lodtrækning. Jo flere point klassen har, jo flere lodder har klassen i lodtrækningen. 

Der trækkes lod i 3 kategorier:  Guld, Sølv og Bronze – jo flere lodder i optjener, jo federe præmier har i mulighed for at vinde. Men det betyder også at alle deltagende klasser har mulighed for at vinde, uanset hvilket niveau i deltager på. 

PRÆMIER
Guld: 
Klasser med 150–205 optjente lodder
Sjov klassetur til Legoland

Sølv:
Klasser med 100–149 optjente lodder 
Klasseevent med Onkel Reje og Brille

Bronze: 
Klasser med 0–99 optjente lodder
Gocart-dag med klassen

Bonuskonkurrencen
Vind 5.000 kr. til en aktivitet med klassen hver uge!

Hver uge har i mulighed for at få fem ekstra point i klassekonkurrencen og vinde en klassetur til Gorilla Park ved at deltage i Bonuskonkurrencen.

I uge 39 skal i tage et billede af klassen hvor alle er aktive med deres Zigzag
I uge 40 skal i tage et billede af klassen som viser jeres sunde madpakker
I uge 41 skal i tage et billede af klassen som viser jeres aktivitetsdag

Send klassens billede til aktiv@ucsyd.dk – senest fredag i samme uge. Husk at skrive ugenummer i emnefeltet (fx. "Uge 39") og notere skolens navn, klasse og lærerens telefonnummer i mailen. Det er vigtigt at der er klassens lærer der indsender billedet og at der er indhentet forældregodkendelse. 

Aktiv Året Rundt forbeholder sig retten til at bruge de indsendte billeder i forbindelse med kampagnen, på aktivåretrundt.dk og på facebook. 

Familiekonkurrencen
Vind er rejsegavekort på 25.000 kr

I familiematerialet har familierne mulighed for at deltage i en sjov konkurrence. Deltag og vind en rejse til en værdi af 25.000 kr.

Tag et sjovt og glad familiebillede, mens I er aktive med jeres Zigzag og send det ind til os på mail: YWt0aXZAdWNzeWQuZGs= - husk navn og telefonnummer

Det bedste og sjoveste billede vinder. 

Aktiv Året Rundt forbeholder sig retten til at bruge de indsendte billeder i forbindelse med kampagnen, på aktivåretrundt.dk og på facebook.

Nedenfor kan du se nogle af de deltagende fra tidligere af familiekonkurrence.