Konkurrencer 


Under sundhedsugerne er der 4 forskellige konkurrencer. Alle konkurrencer slutter den 26. oktober 2017. Læs mere om de forskellige konkurrencer herunder.

For alle 4 konkurrencer gælder nedenstående:

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. Konkurrencerne løber til og med d. 26. okt. 2017. Vinderne får direkte besked og offentliggøres også med navn her på websitet. Præmien skal indløses indenfor 1 år.

Konkurrencerne udbydes af UC Syd. Medabejdere hos UC Syd, samt deres husstande kan ikke deltage i konkurrencerne.


Aktivitetskonkurrencen
for klasserne


Alle klasser fra 0.-10. klasse konkurrerer mod hinanden om at være mest aktiv. Klassens point veksles til lodder og vinderene findes ved lodtrækning. Jo flere point klassen har, jo flere lodder har klassen i lodtrækningen. Alle klasser der indtaster point i år har derfor mulighed for at vinde. 

PRÆMIER
Guld: Sjov klasseevents med Karoline fra Smallchefs

Sølv: En klassetur til Gorilla Park

Bronze: Et ½ års forbrug af frugt til klassen
 fra Årstiderne (23 uger) 

Skolekonkurrencen 


Skolerne kan også konkurrere mod hinanden om  at være mest aktiv. 

Den mest aktive skole vinder et prof. stangtennissæt til en værdi af 10.000 kr. For at deltage skal 80 % af klasserne på skolen deltage.

På highscore siden kan i følge med i stillingen!

(til venstre ses sidste års spillekort) 

Klassens videokonkurrence

Klasserne kan dyste mod hinanden ved at indsende en musikvideo.

Optag og indsend klassens bedste ”Bliv flyvende”- video med dans eller en anden aktivitet og deltag i konkurrencen om en tur til Gorilla Park.

Upload videoen på Youtube og send en mail med linket til Anders på YWt0aXZAdWNzeWQuZGs=. Den sjoveste og skøreste video vinder :-)


Nedenfor kan du se nogle af de deltagende fra sidste årets konkurrence, og til højre ses sidste års musikvideo

Familiekonkurrencen

I familiematerialet har familierne mulighed for at deltage i en sjov konkurrence. Deltag og vind en rejse til en værdi af 25.000 kr.

Tag et sjovt og glad familiebillede, mens I er aktive med jeres frisbee og send det ind til os på mail: YWt0aXZAdWNzeWQuZGs= - husk navn og telefonnummer

Nedenfor kan du se nogle af de deltagende fra tidligere af familiekonkurrence.