Konkurrencer i
Sundhedsugerne


Under sundhedsugerne er der 4 forskellige konkurrencer. Alle konkurrencer slutter den 26. oktober 2017. Læs mere om de forskellige konkurrencer herunder.

For alle 4 konkurrencer gælder nedenstående:

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. Konkurrencerne løber til og med d. 26. okt. 2017. Vinderne får direkte besked og offentliggøres også med navn her på websitet. Præmien skal indløses indenfor 1 år.

Konkurrencerne udbydes af UC Syd. Medabejdere hos UC Syd, samt deres husstande kan ikke deltage i konkurrencerne.


Aktivitetskonkurrencen
for klasserne


Alle klasser fra 0.-10. klasse konkurrerer mod hinanden om at være mest aktiv. Klassens point veksles til lodder og vinderene findes ved lodtrækning. Jo flere point klassen har, jo flere lodder har klassen i lodtrækningen. 

Der trækkes lod i 3 kategorier:  Guld, Sølv og Bronze – jo flere lodder i optjener, jo federe præmier har i mulighed for at vinde. Men det betyder også at alle deltagende klasser har mulighed for at vinde, uanset hvilket niveau i deltager på. 

PRÆMIER
Guld: 
Klasser med 150–205 optjente lodder
Sjov klasseevents med Karoline fra Smallchefs

Sølv:
Klasser med 100–149 optjente lodder 
En klassetur til Gorilla Park

Bronze: 
Klasser med 0–99 optjente lodder
Et ½ års forbrug af frugt til klassen fra Årstiderne (23 uger) 

Skolekonkurrencen 
Vind et prof. stangtennissæt til en værdi af 10.000 kr til skolen!


Skolerne kan også konkurrere mod hinanden om  at være mest aktiv. 

Den mest aktive skole vinder et prof. stangtennissæt til en værdi af 10.000 kr. For at deltage skal 80 % af klasserne på skolen deltage.

På highscore siden kan i følge med i stillingen!Bonuskonkurrencen
Vind en klassetur til Gorilla Park hver uge!

Hver uge har i mulighed for at få fem ekstra point i klassekonkurrencen og vinde en klassetur til Gorilla Park ved at deltage i Bonuskonkurrencen.

I uge 39 skal i tage et billede af klassen hvor alle er aktive med frisbee'en
I uge 40 skal i tage et billede af klassen som viser jeres sunde madpakker
I uge 41 skal i tage et billede af klassen som viser jeres aktivitetsdag

Send klassens billede til aktiv@ucsyd.dk – senest fredag i samme uge. Husk at skrive ugenummer i emnefeltet (fx. "Uge 39") og notere skolens navn, klasse og lærerens telefonnummer i mailen. Det er vigtigt at der er klassens lærer der indsender billedet og at der er indhentet forældregodkendelse. 

Aktiv Året Rundt forbeholder sig retten til at bruge de indsendte billeder i forbindelse med kampagnen, på aktivåretrundt.dk og på facebook. 

Familiekonkurrencen
Vind er rejsegavekort på 25.000 kr

I familiematerialet har familierne mulighed for at deltage i en sjov konkurrence. Deltag og vind en rejse til en værdi af 25.000 kr.

Tag et sjovt og glad familiebillede, mens I er aktive med jeres frisbee og send det ind til os på mail: YWt0aXZAdWNzeWQuZGs= - husk navn og telefonnummer

Det bedste og sjoveste billede vinder. 

Aktiv Året Rundt forbeholder sig retten til at bruge de indsendte billeder i forbindelse med kampagnen, på aktivåretrundt.dk og på facebook.

Nedenfor kan du se nogle af de deltagende fra tidligere af familiekonkurrence.